Over ons

Wie zijn wij :

Wij zijn een KantoorVAKhandel gestart in 1992 en gevestigd in Kampen. Voor die tijd werkzaam bij o.a. Sharp Electronics Benelux BV dus ervaring gegarandeerd.
In de loop der jaren zijn wij, vanwege ruimtegebrek, meerdere keren verhuisd. Begonnen in een hokje van 35 m2 hebben we nu 255 m2 tot onze beschikking aan de Neringstraat 7. Hier staan wij met 3 personen klaar om u van dienst te zijn, door korte lijnen en een efficiënte werkwijze kunnen wij de kosten laaghouden en daar profiteert u van mee. Ons werkgebied ligt voornamelijk binnen een straal van 50 km rond Kampen.

 Wat doen wij.

 Met ruim 42 jaar ervaring in het kantoorvak kunnen wij onze klanten bedienen met een eigen reparatieafdeling voor kopieermachines, multifunctionals, printers, faxen, papierversnipperaars en zelfs nog schrijfmachines.
Voor zowel nieuwe als gebruikte machines zijn wij het juiste adres. Regelmatig hebben wij mooie licht gebruikte machines in de aanbieding met lage tellerstanden. Deze machines worden door ons gereviseerd en voorzien van originele onderdelen voor een optimaal resultaat. Ook service en onderhoud ter plaatse wordt door onszelf uitgevoerd tegen concurrerende prijzen.

Alle machines kunnen eventueel in een servicecontract opgenomen worden. Daarnaast leveren wij alle kantoorartikelen en printpapier in alle formaten, kwaliteiten, kleuren en gewichten. Toners en inktcartridges voor o.a. Sharp, Brother, Ricoh, HP, Lexmark en Samsung zijn veelal uit voorraad leverbaar.

 Kopieerservice.

 Onze afdeling kopieerservice is voorzien van kwaliteitsmachines voor het vervaardigen van divers print- en kopieerwerk, maandbladen, kerkbladen enz. Ook grootformaat t/m A0+ in zwart-wit en kleur is geen probleem. Inbinden op diverse manieren, vouwen en nieten, metalen ringen, lijmen, met of zonder transparante voorkant, u zegt het maar, bijna alles is mogelijk. 

Wat nog meer.

 Het bedrukken van t-shirts en mokken, vervaardigen van stempels in eigen beheer volgens een door u opgegeven bestand en nog veel meer.

 Tot slot,

 Neem gerust kontakt met ons op voor een afspraak en informatie, graag willen wij met u meedenken in hetgeen u voor ogen hebt.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 08.30 – 18.00 uur.


Contactgegevens

Neringstraat 7, 8263 BG Kampen

038-3310790

info@huismankantoorservice.nl

huismankantoorservice.nl