Copyshop Kampen

Copyshop Kampen? Laat Huisman uw printwerk verzorgen!  Behalve dat wij drukwerk verzorgen, kunnen we uw printwerk ook professioneel afwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inbinden en plastificeren van uw drukwerk. Wanneer u bij ons langskomt, kunnen we dit direct voor u verzorgen. Klaar terwijl u wacht dus! Ook bouwbedrijven hebben ons ontdekt voor het vervaardigen van bouw-tekeningen op alle formaten, zoals A-2 , A-1, of A-0 op diverse soorten papier. Aanlevering geschied op PDF formaat en klant krijgt bericht wanneer het klaar ligt.

Copyshop Kampen voor belangrijk drukwerk

Een scriptie inleveren op school? Of een belangrijk verslag presenteren op het werk? Hoe u de scriptie of het verslag uitprint, kan heel wat schelen. Een scriptie in een verzamelmapje geeft vaak niet het gewenste effect, en er zijn zelfs scholen die hier minpunten voor geven. Met dit soort drukwerk kan Huisman copyshop Kampen u prima helpen. Wilt u uw belangrijke documenten gelamineerd of geplastificeerd hebben? Ook vergaren, snijden, lijmen, nieten en perforeren behoren tot de mogelijkheden! Kom dus langs bij Huisman aan de Neringstraat 7 voor al uw drukwerk.

Klaar terwijl u wacht

Wij staan met 3 personen klaar om uw print- en drukwerk te verzorgen. Veel drukwerk kunnen wij direct voor u in orde maken. Dankzij een efficiënte werkwijze en korte lijnen, kunnen we de kosten laag houden. Daar profiteert u van!

Voor alle soorten drukwerk

Behalve voor drukwerk op papier, kunt u ons ook inschakelen voor het bedrukken van mokken, t-shirts en andere producten. Ook het vervaardigen van stempels is geen probleem. Wilt u bijvoorbeeld een relatiegeschenk aan iemand geven? Maak een onvergetelijke indruk met een relatiegeschenk met uw eigen logo.

Ook voor reparatie en onderhoud van printers

Behalve dat wij een copyshop in Kampen zijn, repareren en onderhouden wij ook printers. Heeft u een kapotte printer staan waarvan de garantie is verlopen? Neem contact op met ons! Dit is voornamelijk interessant voor bedrijven met multifunctionals, maar particulieren zijn ook altijd welkom.

Openingstijden en contact

Onze copyshop in Kampen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur – 18.00 uur. Wij zijn gevestigd aan de Neringstraat 7 in Kampen. Telefonisch bereikt u ons op telefoonnummer: 038-3310790, of per mail via info@huismankantoorservice.nl


Contactgegevens

Neringstraat 7, 8263 BG Kampen

038-3310790

info@huismankantoorservice.nl

huismankantoorservice.nl