Kantoorartikelen Kampen

Bent u op zoek naar kantoorartikelen in Kampen en omstreken? Huisman kantoor service biedt u kantoorartikelen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in het kantoorvak en denken graag mee met de klant. Wij zijn gevestigd in Kampen aan de Neringstraat 7.

Korte lijnen en scherpe prijzen

Wij hanteren korte lijnen en een efficiƫnte werkwijze. Een voordeel voor u, want wij kunnen zo de kosten voor kantoorartikelen laag houden. Wij bieden altijd kantoorartikelen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Voor kantoorartikelen bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons kantoormachines aanschaffen, maar ook hebben wij toners en inktcartridges van verschillende merken op voorraad. Voor meer informatie over onze kantoorartikelen en tarieven kunt u gerust contact met ons opnemen via mail of de telefoon. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan onze winkel.

Over Huisman kantoorservice

Huisman is sinds 1992 gestart en gevestigd in Kampen als kantoorvakhandel. Voor 1992 waren wij actief bij Sharp Electronics Benelux BV. Wij hebben genoeg ervaring op het gebied van kantoorartikelen in Kampen. Huisman Kantoorservice begon als een klein bedrijf van 35 vierkante meter, maar ondertussen hebben wij 255 vierkante meter tot onze beschikking. De medewerkers van Huisman staan u graag te woord en helpen u bij het kiezen van de juiste kantoorartikelen voor uw kantoor. Wij zorgen ervoor dat u met de juiste kantoorartikelen onze winkel weer verlaat.

Kantoorartikelen aanschaffen bij Huisman : de juiste keus !

Bent u van plan om bij ons kantoorartikelen aan te schaffen? Maak dan alvast een afspraak of kom langs in onze winkel om het assortiment te bekijken. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 t/m 18.00 uur en helpen u graag bij uw zoektocht naar kantoorartikelen. Wij bezorgen uw artikelen gratis aan huis, zelfs voor 1 doos papier.

Voor meer vragen of advies over kantoorartikelen in Kampen kunt u ons ook bellen op 038-3310790 of mailen via info@huismankantoorservice.nl.


Contactgegevens

Neringstraat 7, 8263 BG Kampen

038-3310790

info@huismankantoorservice.nl

huismankantoorservice.nl